Sådan bor Diddl

Ostekøbing – Sådan bor Diddl

Diddl fortæller…:

Sådan bor jeg:
Mit eget private paradis er placeret under et urgammelt egetræ.
For maaaange år siden gravede mine forfædre denne hyggelige ostehule i ostesten. Den er indrettet med et spisekøkkenalrum og et badeværelse i stueetagen samt et lunt soveopholdsværelse på 1. sal, hvor min lille krammedejlige ven Pimboli bor i sin hyggelige kuffert lige ved siden af min seng.

Mit yndlingsrum befinder sig næsten midt i det hele: mit osteforrådskammer! Det er muligt at komme derind direkte udefra, da rummet har sin egen separate indgang, eller igennem mit ”tre-stjernet-altid-frisk-og-forblive-lækker-osteforråds-køleskab”. Bagvæggen kan nemlig fjernes for at gøre plads til endnu flere af de smækkerlækre ostestykker, som en gennemsnitlig ostespisende springmus hungrer efter.

482 stejle trin er der på trappen, som går gennem midten af træet og op til de 3 høje trækroner. Når man tror, at nu kan man ikke komme højere op – så tager man en dyb indånding, for så er der endnu lige et lille ostestykke op til den allerhøjeste trækrone, hvor AckaturboŽs rede er. Her er han himmelhøjt placeret, og reden falder derfor med rette ind under kategorien “luksus penthouse”.

Fra toppen behøver det ikke at tage mere end blot 13,873 sekunder, før man igen er nede på jorden – tager man regnbuerutschebanen lander man hurtigt lige midt i min ostehuleforhave.