Grundene til at Speedo laver de bedste svømmebriller til top-atleter

Det er mere eller mindre alment kendt af svømmebriller fra Speedo (mærket) er nogle af de bedste på markedet, overhovedet!

Der er enormt mange svømme som bruger svømmeudstyr fra mærket Speedo, det gælder ikke mindst når svømmere skal vælge deres briller.

Her falder valget uhyre ofte på svømme briller fra Speedo.svømmebriller speedo

Det er der en række gode grunde til, nogle af dem har jeg listet i denne lille punktopstilling.

  1. De laver altid kvalitet.
  2. Speedo er anerkendt mærke med god retur-politik.
  3. Mange top-proffessionelle svømmere bruger dem – ergo et kvalitetsstempel.
  4. Patenter, patenter, patenter – meget af den teknologi som benyttes i Speedos svømmebriller er patenteret og fås derfor kun i deres svømmebriller
  5. Prisbevidst, Speedo er enormt kærsom omkring deres mærke på en positiv måde. De ønsker ikke, at det skal være luksuriøst eller high end og har derfor altid rimilige priser, selvom de oftest leverer langt højere kvalitet end konkurrenterne.

Hvorfor har jeg kun svømmet med Speedo?

Der er faktisk mange gode grunde til, at jeg aldrig har svømmet med andet end mine Speedo svømmebriller, som du kan finde her. Nogle af dem er blandt andet hyldet ind i 5 ovenstående punkter.

Men vigtigst af alt, og nok oprigtigt den eneste grund til, at jeg aldrig har valgt at svømme med andet er, at deres svømmebriller bare altid har fungeret 100% for mig.

Jeg har aldrig oplevet de mindste problemer.

En enkelt gang har jeg været udsat for, at et par relativt nye brillern gummi-rem sprang under en svømning. Utroligt nok, hvor vildt det end lyder, så opdagede jeg det dog først efter mine baner. Mine Speedo svømme briller var simpelthen så gode, at de havde suget sig fast og blev siddende selv uden strop.

Det betød dog alligevel, at jeg måtte ud i at bytte dem. Det gik heldigvis smertefrit og siden den gang har jeg ikke haft det mindste problem med nogle af mine par.

Min personlige anbefaling

Derfor er et par svømmebriller fra mærket Speedo altså også min klare anbefaling til dig, der er på udkig efter et nyt par.

Det gælder uanset om du er nybegynder, øvet eller top atlet. Jeg syntes er er modeller for alle og enhver i Speedos kollektion af svømmebriller.

speedo svømmebriller

Derfor er jeg også sikker på, at du vil kunne finde et par, som matcher lige præcis  dine behov. De er både gode til dig, der bare gerne vil svømme et par hyggebaner i den lokale svømmehal.

De er gode til dig der gerne vil tage nogle langdistance ture. Selv hvis du ønsker det skla foregå på åbnet vand, så er det faktisk stadig min anbefaling med et par fra Speedo. Det siger måske ikke så lidt.

Endda til dig, der virkelig har behov for et par svømmebriller der kan få dig til at topperforme hver gang. Så er Speedo klart det mærke jeg ville anbefale som din næste go-too.

Opsamling

Vi har kort i dette indlæg gennemgået nogle af de objektive grunde til, at et par svømmebriller fra Speedo ikke er til at tage fejl af, og en god anbefaling til de fleste. Jeg har samtidig givet mit besyv på, hvorfor jeg vil anbefale alle at købe et par fra Speedo til hver en tid.

 

Indlægs forfatter: Marilyn Reed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *