Køb canada goose danmark outlet 70% rabat og Gratis fragt i Jakke

Canada Goose danmark Jakke lave priser og hurtig levering. Canada Goose outlet kan du bruge mindre penge og få Canada Goose Danmark! Hun først foreslog at skabe en snowbird , Canada Goose outlet ligesom sangen. "Jeg troede, jeg ville spille en kontinuerlig løkke af Anne Murray , men så tænkte jeg det ville bare gøre folk vanvittige . " Så, en Canada Goose det var. Begynder i januar , at parret bragte Penny til livet, crafting hende fra genvundet stål , metalplader og cirka 100.000 canadiske øre.
canada goose danmark outlet Ferguson indsamlede mønter med venner pitching i , også. Hun ramte jackpot , når man "penny engel " doneret ruller af oxiderede mønter. De var kul sort efter år under wraps .
Først, de gjorde et papir mock -up af Penny ,canada goose danmark forhandlere så de byggede kroppen fra stål. Den sværeste del var at sikre vingerne var buede indad, cupping vinden som en gås gør, når det rører ned. At " bevægelse" af vingerne - udvidelse ud til en 20 -fods vingefang - bringer vitalitet til stykket.
Nu kom arbejdskrævende del . Mønterne - canada goose danmark 2012 ordnet efter farve - blev anbragt med en to- komponent epoxy tonet kobber. Ferguson ville gælde limen en mønt , og derefter placere den forsigtigt på Penny.
Canada Goose Danmark" Heads ned haler op," husker hun af processen.
"I starten var det et ned, en ned, og jeg tænkte , 'Åh , dette kommer til at tage for evigt ," men jeg virkelig kommet i gang på det i begyndelsen af ​​juni. Jeg regnede ud, hvordan man sætte en stribe af klæbemiddel , så gå ligesom dette " - hun mimer beskæftiger sig øre i træk , alt fokus og fine -motor finesse - " . Og holde mine fingre rengøre og vedligeholde mønsteret "
Penny havde sine vinger klippet til at rejse til canada goose danmark butikker festivalen - Canada Goose danmark Jakke de ene -ton skabelse pauser i fire stykker for skibsfarten - men er tilbage i kampform i Alameda . Der er en mulig køber i Connecticut , der kunne give hende et hjem. Eller hun kunne gøre exhibit runder som en del af Black Rock Arts Foundation, der finansierer projekter på Burning Man festival. ( Den skinnende Raygun Gothic Rocketship over de seneste Beakerhead festligheder i Calgary var en BCAF modtager. )